Wat is vet bevriezen oftewel Cryolipolyse:

Stoor jij je ook aan vervelende vetrolletjes op buik, rug, bovenbenen, armen of kin? Kun je sporten, diëten wat je wilt maar lukt het niet om daar van af te komen, daar is nu de oplossing voor, een makkelijkere manier bestaat niet!

Cryolipolyse is het bevriezen van vetcellen. Het vet wordt plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd.

Door middel van de wetenschappelijke en onderbouwde en cryolipolyse techniek kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones effectief aanpakken zoals buik, love handles,  binnenkant bovenbenen en bovenarmen.

Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd!

Wij maken gebruik van de nieuwste en beste apparatuur, de Body-Wizzard-Duo van MedCos Skinsolutions welke in Nederland is ontworpen.

 

HOE WERKT VET BEVRIEZEN:

De Cryolipolyse techniek is ontwikkeld door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat verbonden is aan Harvard Medical School.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat Cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd. De vetcellen worden na de behandeling afgebroken en binnen een aantal weken verlaten ze het lichaam op een natuurlijke manier het lichaam, dat wil zeggen via urine en ontlasting.

De wetenschappelijk bewezen Cryolipolyse behandeling van Beautysalon Hollands Kroon biedt jou de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van je ongewenste vetcellen af te komen. Met deze behandeling worden de vetcellen plaatselijk bevroren waardoor ze zullen verdwijnen en dus niet verkleinen of verplaatst worden zoals met andere technieken, sporten en diëten wel gebeurt. In gemiddeld 3 behandelingen van een uur heb jij je ideale figuur!

 

HOE GAAT DE BEHANDELING VET BEVRIEZEN IN ZIJN WERK:

De behandeling:

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuur corrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen van eenzelfde plaatsing/zone dient een periode te zitten van gemiddeld 10 weken.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten.
Met name het vergroten/opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Men kan er dan voor kiezen om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

Gemiddeld geeft elke Body wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden.
Een behandeling duurt gemiddeld een uur (exclusief intake) en over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone dient een periode te zitten van 10 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen volgen en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone(s) op de huid aftekenen waarna men op de behandelstoel plaats kan nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koel gelmembraan aangebracht. De behandelkop wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de behandelkop. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd (bevroren) worden. Een natuurlijke ontsteking en verwijderingsproces treedt in gang (Apoptose), waardoor het lichaam zelf de gekristalliseerde vetcellen zal verwijderen.

Tijdens de behandeling:

Aan het begin van de behandeling wordt de huid en vetcellen middels een krachtige vacuüm in de behandelkop gezogen tussen twee koelplaten, die zich in de behandelkop bevinden. Deze vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. Het weefsel wordt eerst enkele minuten gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld. De eerste paar minuten kun je tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou.

Tijdens de behandeling kun je gewoon van je telefoon (stil of trilstand) gebruik maken via het gratis wifi netwerk in de salon, is er een tablet beschikbaar waar men op kan Netflixen (binnenkort) of muziek luisteren, kun je wat lezen of gewoon ontspannen liggen. De behandeling van een zone duurt 1 uur. Hierna wordt de behandelkop van de huid verwijderd en wordt de plek intensief gemasseerd.

Na de behandeling:

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kun je gewoon jouw dagelijkse activiteiten verder oppakken. Wij zullen je wel nog enkele aandachtspunten meegeven waar je op dient te letten.

Vet bevriezen gaat in zones en plaatsingen (behandelkoppen). Iedere zone is 2 normale of 1 grote plaatsing (bijvoorbeeld buik, een 3de plaatsing is op deze locatie optioneel).

Enkele voorbeelden;

  • Armen, hierbij zijn 2 plaatsingen op 1 zone in 1 uur mogelijk.
  • Buik, dit is geheel afhankelijk van de locatie en hoeveelheid van het vet. Of er 1 of 2 plaatsingen tegelijk mogelijk zijn wordt bij ons in de praktijk bekeken.
  • Wanneer er 2 zones zijn die niet tegelijk kunnen, maar je wilt ze wel beiden behandeld hebben, kan een zone in het eerste uur behandeld worden en in het tweede uur de andere zone.

Zoals je in bovenstaande voorbeelden kunt zien zijn het aantal plaatsingen/behandelkoppen in een uur afhankelijk van de lichaamslocatie, een eventuele combinatie behandeling en de hoeveelheid aanwezig vet. Dit zullen wij dan ook altijd in onze praktijk moeten bekijken en bespreken tijdens een gratis intake afspraak.

We kunnen de prijs bepalen naar aanleiding van een gratis en geheel vrijblijvende intake afspraak. We nemen dan jouw wensen door en stellen een behandelplan op.

Bij vet bevriezen gaat het om de resultaten. Daarom behandelen wij alleen in kuurverband. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen van 60 minuten.

Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

  • Wetenschappelijk bewezen
  • Tot 20% plaatselijke vetreductie per behandeling
  • Veilig en snel
  • 4 behandelkoppen welke tegelijk gebruikt kunnen worden
  • Voor mannen én vrouwen, duo behandeling is bij ons mogelijk

Aanbieding:

Omdat wij net met Cryolipolyse starten hebben wij voor u een hele aantrekkelijke aanbieding. Boek daarom vandaag nog een gratis intake afspraak en informeer geheel vrijblijvend naar onze aanbieding.

Gratis en vrijblijvende intake afspraak

Tijdens de (gratis) intake afspraak bepalen wij samen het te behandelen gebied, je probleemzone(s). Onze Cryo-specialist kijkt of de behandeling realiseerbaar is en zullen wij de contra-indicaties en de toestemmingsformulieren met je doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Cryolipolyse behandeld de vetcellen die tussen de opperhuid en spieren liggen. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op je lichaam behandeld kunnen worden met het vetbevriezingsprogramma en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Het is geen operatieve ingreep, dus geen herstelperiode.
Er worden geen naalden gebruikt.
Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden.
Met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd.
De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.
En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Aanbieding:

Wij hanteren momenteel een hele aantrekkelijke aanbieding. Boek daarom vandaag nog een gratis intake afspraak en informeer geheel vrijblijvend naar onze lopende aanbieding.

Voor en na foto’s volgen nog en deze zijn te volgen via Facebook/Instagram.