💖VITALITEITSBEHANDELING 💖

Waar ik meer dan twintig jaren geleden al mee bezig was maar op de achtergrond is geraakt ga ik weer mijn hart ❤ volgen. In oktober 2020 heb ik een mooie en intensieve week in Nijmegen de geaccrediteerde opleiding Aura & Chakra practioner gevolgd.

Ben jij veel moe, weinig energie, neem je veel op van anderen of ben je hoog sensitief? Misschien is het tijd om je energieveld te zuiveren en te laten harmoniseren waardoor de energie beter gaat stromen. Je komt geestelijk en fysiek meer in balans⚖ en blokkades worden opgeruimd.

Tijdens de vitaliteitsbehandeling worden er middels aura- en chakra healing energetische blokkades weggehaald. De energiestroom wordt hersteld en je kan dit ervaren als meer innerlijke rust en meer energie en plezier. Deze behandeling werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je ligt gekleed op de behandeltafel terwijl het energetisch evenwicht hersteld wordt via aanraking in het energie veld om je heen. Ik werk ook met aanrakingen afhankelijk van de klacht. Het is een weldaad voor je gezondheid!

Tijdens de vitaliteitsbehandeling ga ik mij afstemmen of er aandachtspunten zijn. En als de voor en achterzijde zijn gevitaliseerd gaan we in overleg om een aandachtspunt te behandelen, je kan niet alles in 1 keer behandelen omdat het lichaam zichzelf ook weer moet herstellen. 
Bij de (pijn)klachten behandeling is soms wel lichamelijk contact nodig om de pijn plek te behandelen, maar alles gebeurt gewoon met kleren aan.
Na deze behandeling mag je 12 uur niet douchen, omdat water het aangebrachte energie veld verstoort. 

Wat kan je merken tijdens de behandeling:

Tijdens de behandeling kan je lichamelijke en geestelijke sensaties beleven en sommige mensen voelen eerst niets. Ook als je tijdens de behandeling niets voelt kan je later wel het effect voelen.

 Wat zou je kunnen voelen:

Kou, warmte, tintelingen, ontspanning, misschien wel in slaap vallen ook kan het zijn dat de maag en darmen wat gaan borrelen.

Het is mogelijk dat klachten zelfs tijdelijk eerst verergeren  (de pijn zal niet ondraaglijk zijn) dit komt door het zelf genezende energetische energie van het menselijk lichaam die aan het werk is. Ook kan het gebeuren dat u na de behandeling alleen maar ontspanning voelt en dat er niets aan uw klacht is gedaan en daar door denkt dat het geen effect heeft gehad. Het kan ook gebeuren dat u enige tijd later toch iets gaat voelen of misschien pas de volgende dag voelt dat er verbetering optreed en de symptomen en pijn aan het afnemen zijn. Na een behandeling kan het zijn dat u zich ontspannend voelt, veel meer energie hebt, beter slaapt, minder pijn heeft en symptomen afnemen. Maar soms wil het gebeuren dat klachten eerst toenemen en later past afnemen. 

Wat zou je na een behandeling kunnen voelen?

Meer innerlijke rust, minder spanning, en meer energie, in je eigen kracht komen en weer meer plezier in alles en dat de symptomen zelf kunnen afnemen . Dat verschilt per persoon en iedereen reageert anders op een behandeling. Deze behandeling werkt door op het fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau van het menselijke lichaam. Hierdoor kom je geestelijk en fysiek weer meer in balans.