1. Aanvaarding

Als je een bestelling doet bij Beautyhealing & Reading by Marianne, ga je akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden zoals deze staan beschreven op deze pagina.

2. Service en bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Je kunt ons het makkelijkste bereiken per email via beautyhealingenreadingbymarianne@outlook.com. Heb je vragen over een bestelling, dan kun je ook met ons bellen. We zijn bereikbaar op 06-25341424

Levering

We streven er naar alle bestellingen binnen twee dagen te verzenden. Er kan natuurlijk altijd een uitzondering zijn, als er even iets niet op voorraad is. Wil je iets snel geleverd hebben neem dan even contact met ons op dan controleren wij onze voorraad en doen ons uiterste best om het z.s.m. te bezorgen (omgeving Breezand) of te verzenden.

Verzendkosten

Voor de levering worden geen verzendkosten gerekend boven een bestelbedrag van 35 euro. Daaronder worden de verzendkosten doorberekend aan de klant.

3. Jouw rechten als klant

Je kunt bestellingen annuleren

Je mag altijd je bestelling van producten bij Beautyhealing & Reading by Marianne annuleren binnen 7 dagen. Dat doe je door eerst even contact met ons op te nemen en de producten naar ons terug te sturen. Terugsturen kan naar:

Als je de producten terug wilt sturen na ontvangst, dan verwachten we wel dat je zorgvuldig omgaat met de producten, zodat we de producten in goede staat terug kunnen ontvangen. De portokosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Doe een briefje met je gegevens erop in je retourpakket, zodat wij weten waar het vandaan komt.

Herstellevering

We doen natuurlijk ons uiterste best om alles volgens je verwachting te laten verlopen. Is er toch niet gegaan zoals je had verwacht, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Mocht je bestelling niet goed zijn aangekomen, dan sturen we je een vervangend pakket toe. Neem gerust contact met ons op als iets niet is zoals je had verwacht.

Terugstorting

Als je een pakket hebt teruggestuurd en wij het in de oorspronkelijke staat hebben terug ontvangen, zullen we direct het aankoopbedrag terugstorten naar je rekening (de rekening waarmee is betaald). Het bedrag staat dan binnen drie werkdagen weer op jouw rekening.

4. Ons aanbod

Geldigheid

Als ons aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of bepaalde voorwaarden, dan vermelden we dat altijd duidelijk bij het aanbod.

Omschrijving

We doen ons best om het aanbod zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en de afbeeldingen zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zijn, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Maken we ergens een foutje in, dan kan dat helaas gebeuren en kan je ons er niet aan houden. Het aanbod bevat altijd de prijs inclusief BTW, de eventuele kosten van aflevering, wat je moet doen om te bestellen, hoe je kunt annuleren, hoe je kunt betalen en hoe je contact met ons kunt opnemen.

5. Wet Bescherming Persoonsgegevens

We houden ons aan de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We zullen je gegevens nooit aan anderen doorgeven, ook je e-mailadres niet. 

6. Garantie

Je kunt erop rekenen dat wat er op de verpakking staat, ook echt in de producten zit. De garantietermijn is net zo lang als de houdbaarheidsdatum op de verpakking staat. Je mag met klachten over de producten contact met Beautyhealing & Reading by Marianne opnemen, niet met de leveranciers van onze producten.

7. Aansprakelijkheid

De eventuele productaansprakelijkheid van Beautyhealing & Reading by Marianne is beperkt tot het bedrag dat onze schadeverzekering bij een gegrond verklaarde claim uitkeert. De aansprakelijkheid van Beautysalon Hollands Kroon (anders dan productaansprakelijkheid) is beperkt tot directe schade en het bedrag van de netto factuurwaarde van het product. Beautysalon Hollands Kroon is niet aansprakelijk voor enige vorm van indirecte schade.

8. Algemeen

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen worden uitsluitend berecht door de bevoegde Nederlandse rechter.

Deze voorwaarden gelden als je een bestelling plaatst bij Beautyhealing & Reading by Marianne. Je kunt ze zien voordat je een bestelling plaatst. Heb je producten terug gestuurd, dan betalen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na bevestiging van ontvangst van de retourzending, terug. Hebben we een fout gemaakt in de betaling? Je kunt 3 maanden lang reclameren en dan storten we het geld terug.